888 sport recension & bonusar

888sport är bland de främsta varumärkena inom onlinebetting som ger spelare en omfattande sportsbook, en av de mest omfattande i branschen.

Ett dotterbolag till den flera gånger prisbelönta 888.com, 888sport erbjuder en användarvänlig tjänst med sportevenemang från hela världen, livebettingmöjligheter dygnet runt och tusentals dagliga satsningsmarknader.

Denna recension är den personliga åsikten hos våra redaktörer som har genomfört djupgående efterforskningar för att spara tid och ansträngning åt dig. Läs vidare för att ta reda på vad våra experter har att säga.

Information om 888Sport

888Sports webbplats är verkligen tilltalande för ögat, med sitt djärva tema i svart och orange som är en av de mest slående designerna på marknaden. Redan vid första anblicken sticker de därför ut. Men hur är det med navigeringen?

Det finns framstående länkar till “Sport A-Ö”, “Livebetting” , “Specialerbjudanden”, “Hjälp” och “Blogg” högst upp på sidan, med huvudsakliga sportmenyn på vänster sida av startsidan.

Liveoddsmöjligheter dominerar mitten av sidan, med de senaste händelserna över en mängd olika sporter som listas i praktiska rutor. Layouten kan kännas lite konstigt först, men klicka vidare till liveoddsportalen och saker listas på ett mycket mer välbekant sätt.

888Sport har många funktioner för spelare inklusive utbetalningar och bästa odds garanteras på alla svenska lopp.  Du kan också satsa på resande fot med deras super-smidiga mobilapp och se till att du följer 888sport på sociala medier för bästa odds, tips och nyheter. Missa inga möjligheter.

Med ett 24-timmars supportteam redo att hjälpa dig när som helst och tillgång till företagets utmärkta nätcasino, är 888sport verkligen en helhetslösning för alla dina spelbehov. Varför välja flera företag när du kan få allt du vill från ett enda?

Så här öppnar du ett konto

För att registrera dig på webbplatsen måste du vara över 18 år, enligt svensk lag. Så här öppnar du ett konto med 888Sport:

  • Besök hemsidan och klicka på knappen “Gå med nu” i det övre högra hörnet och följ sedan stegen som de visas på skärmen.
  • Ange några grundläggande personuppgifter, inklusive ditt yrke och bankuppgifter, som 888sport kommer att hålla säkra hela tiden.
  • När du har slutfört dessa snabba och enkla steg, gör din första insättning och börja satsa.

Främsta funktioner

  • Utbetalning

Den här funktionen ger dig möjlighet att få utbetalning på en livesatsning innan resultatet avgörs, så att du kan säkra en del av dina vinster eller minska dina förluster beroende på hur det går med din satsning. Utbetalningserbjudandet är tillgängligt på utvalda evenemang både före matchstart och live samt på både singel- och multipla spel.

  • Vinstökningspolletter

En “Vinstöknings”-pollett är ett speciellt chip med en bonus av olika belopp som ibland kommer att tillämpas på ditt 888Sport-konto, vanligtvis om du har gått med i en specifik kampanj eller har genomfört ett visst antal angivna spel för att kvalificera dig för att få en.

  • Livestreaming

Med 888sports livestreamingfunktion kan du titta på tusentals sportevenemang från hela världen när de händer. Titta på Premier League, Bundesliga och La Liga, och flera andra fotbollsmatcher på din dator eller mobila enhet, liksom många andra sporter. Hästkapplöpning, tennis och basket finns också.

  • 888SPORT Livebetting

888sports livebetting får mycket utrymme på startsidan, där spelare kan satsa på de största händelserna som händer över hela sportvärlden. Klicka vidare till liveportalen och du hittar hundratals marknader för matcher och evenemang som äger rum just nu.

Fans av fotboll, basket, hockey, rugby, tennis och volleyboll är väl omhändertagna eftersom 888sport erbjuder massor av sätt att satsa på spelet eller matchen allteftersom handlingen pågår.

Oavsett om du vill satsa på vem som kommer att göra nästa mål på fotboll eller vem som kommer att vinna nästa match i tennis, låter livebetting spelare att göra flera satsningar genom en enda händelse. Att följa med i handlingens centrum på detta sätt hjälper dig att göra välgrundade bettingval och förbättrar dina chanser att göra en vinst, samtidigt som det gör både spelet och matchen mycket mer spännande.

 

Kundtjänst

888Sports kundtjänst finns där för dig dygnet runt och ser till att spelarna kan få sina frågor besvarade snabbt och effektivt. Inom alla “online-hjälp”-sidor hittar du en “kontakta oss”-knapp som låter dig skicka en fråga till supportteamet.

Det finns också telefonsupport från 9.00-0.00, chatt och en “Vanliga frågor”-sektion som innehåller omfattande svar på de vanligaste frågorna. 888sport kan kontaktas via: e-post, telefon, chatt och Facebook.

 

Sammanfattning

Med en generös välkomstbonus, bra livebetting och utmärkt spel även på mobilen, är 888sport en av de bästa sportsbettingsajterna på marknaden.

Det finns ett stort utbud av evenemang och marknader att välja mellan, vilket ser till att fans av alla sorters sport och spel kan hitta något som passar deras behov.

Livebetting är ett stort fokus på 888sport och deras liveoddsportal är i nivå med många av de ledande varumärkena i branschen. Livestreaming ger ytterligare djup till 888Sports webbplats, även om amerikansk racing skulle vara ett välkommet tillägg.

Bloggsektionen på webbplatsen är en fin touch, som ger spelare djupgående insikter i sporten som de kanske inte är så bekanta med.

Det är omöjligt att hitta särskilt många fel på 888Sport, eftersom detta är ett av de bästa valen för både nybörjare och erfarna spelare. Så vad väntar du på? Skapa ett konto och sätt igång.

Bettingsidor som vi har granskat

Unibet

En av de bästa bettingsidorna på den svenska marknaden.

100% bonus upp till 2000 kr‎

William Hill

En av de bästa bettingsidorna på den svenska marknaden.

100% bonus upp till 1000 kr‎

10Bet

En av de bästa bettingsidorna på den svenska marknaden.

100% bonus upp till 1000 kr‎