Recension av William Hill

 

När det gäller sportspel i Sverige är William Hill ett utmärkt val. De har ett vida spritt rykte runt om i världen som en av de mest populära bettingvarumärkena i Sverige.

I vår recension hittar du allt du behöver veta om den här bookmakern, inklusive odds, livebetting, liveoddsbettingmöjligheter, vilka sporter som omfattas, hur deras webbplats fungerar, kundsupport och mycket mer. Och dessutom: om du öppnar ett konto idag får du ett registreringserbjudande värt 1000 kr.

William Hill som företag grundades redan 1934 i Storbritannien och har sedan dess varit en av de riktigt stora aktörerna på den marknaden, med fysiska spelbutiker över hela landet. Webbplatsen innehar svensk spellicens utfärdad av Spelinspektionen, samt licens från ett par andra reglerade marknader.

Onlinewebbplats och mobil kompatibilitet

William Hills onlinesportsbook är modern och mycket lätt att navigera. När du besöker hemsidan hittar du en lista med menyer högst upp på skärmen under fliken “Sport”. De viktigaste sporterna är markerade längst upp och inkluderar fotboll, hästkapplöpning, tennis, ishockey, och fliken “Mer sport”. Under dessa hittar du fler sporter att välja mellan inklusive eSports, TV/specialerbjudanden, Wintersport, Amerikansk fotboll, UFC/MMA och mer.

Totalt finns det 24 kategorier att välja mellan. Under dessa och markerade i gult, kommer du att hitta liveoddsbetting, liveodds-schema, WHTV Livestreaming, Radio/Postcasts, Tippnings-rådgivare, Kampanjer och Betting TV.

På mitten av hemsidan visar de sporthändelser som sker just nu. Det första avsnittet är Livebettingsektionen och denna visar vilka sporter som för närvarande finns tillgängliga i liveoddsportalen. Under detta är sektionen för matchhöjdpunkter, och under detta hittar du länkar till den dagliga racing-podcasten. Den högra sidan visar din spelkupong och det finns flikar för öppna insatser och Tippnings-rådgivning.

Det är lätt att hitta vad du letar efter och kampanjer visas också framträdande på höger sida av startsidan. Det finns gott om information för alla spelare och webbplatsen är också helt mobiloptimerad.

Spelmarknader, Odds och funktioner

William Hill erbjuder bettingodds som kan visas i bråkdelar eller decimaler och odds erbjuds på över 30 olika sportevenemang. Dessa inkluderar hästkapplöpning, golf, fotboll, rugby, tennis, hockey och mycket mer. Det finns också olika specialbets, inklusive eSports, årets Sportpersonlighet, Oscars och mer, samt ett litet antal terminer och prop-satsningsalternativ. Livebetting är tillgängligt 24/7 och de streamar mer än 60 000 händelser varje månad. Bettingalternativen för liveodds är utmärkta och svenska spelare kan göra satsningar allteftersom spelet pågår live på deras dator eller mobila enhet.

Livebettingoddsen och alternativen är jättebra och satsningar kan göras för nästa mål, poäng vid första halvlek, etc.

I liveoddsportalen kan spelarna välja mellan livematcherna eller från det kommande schemat. Det finns massor av marknader och spelalternativ och dessa uppdateras under spelets gång.

Mjukvaruleverantörer

William Hill använder förstklassig mjukvara från branschjätten PlayTech och alla deras sporter syns tydligt för svenska spelare högst upp på hemsidan.

Bettingmarknader visas i mitten och att göra satsningar är mycket enkelt med spelkupongen på höger sida.

Webbplatsen är lätt att navigera och PlayTechs mjukvara är snabbare än de flesta andra bookmakers i Sverige.

PlayTechs mjukvara BGT Sports täcker alla sektorer och inkluderar mobila och online-produkter. Den har utformats för att prestera utmärkt och har utsetts till den bästa i klassen Sportsbettingstekniklösning på marknaden idag och är perfekt för stora sportbettingoperatörer.

Mjukvaran är helt anpassningsbar och låter operatörer skapa banners, bonuserbjudanden och att hantera målgruppen.

Smart prissättning ingår också precis som integrationen av kundlojalitetskort, betaltjänster, och mer.

Programvaran är en av de bästa när det gäller hästkapplöpning och webbplatsen täcker alla de stora kapplöpningarna med tidiga priser för alla svenska kapplöpningar.

Insättnings- och uttagsalternativ för Sverige

När det gäller att hantera ditt William Hill bettingkonto finns det gott om betalningsalternativ att välja mellan. Dessa inkluderar betalkort och kreditkort med insättningar från så lite som 50 kr. E-plånböcker accepteras också och inkluderar Neteller, Skrill och PayPal. Minsta insättning för e-plånböcker är 100 kr.

Banköverföringar kan också göras, men dessa tar upp till 72 timmar att bearbeta. Uttag är snabba och kan behandlas på några timmar. Det maximala uttagsbeloppet är 990 000 kr. Uttag måste göras med samma metod som du använde för att sätta in.

Om insättningsmetoden inte tillåter ett uttag får du möjlighet att använda banköverföring. Anledningen till denna regel är att enligt lagstiftning motverka pengatvätt, som annars skulle kunna utföras genom att sätta in ”smutsiga” pengar till en bettingsajt med en metod och sedan ta ut dem genom en annan så att de ska se ut som (skattefria) vinstpengar.

Om du har använt mer än en betalningsmetod på ditt konto måste du ta ut till den metod du har satt in mest pengar.

 

Sammanfattning

William Hill är en jättebra bookmaker för Sverige. De täcker alla populära sporter som hästkapplöpning, golf och fotboll. Registreringserbjudandet är 100% upp till 1000 kr och det finns gott om kampanjer som körs hela tiden, till exempel en gratis 50 kr-satsning varje vecka. Villkoren är också rättvisa. Webbplatsen är full av information, inklusive nya erbjudanden, tips, onlinespel, bästa odds, statistik, kampanjkoder, virtuella spel och mycket mer.

Sveriges högst rankade bettingsidor

Unibet

En av de bästa bettingsidorna på den svenska marknaden.

100% bonus upp till 2000 kr‎

888 sport

En av de mest pålitliga bettingsidorna för svenska spelare.

500% bonus upp till 500 kr‎

10Bet

En av de bästa bettingsidorna på den svenska marknaden.

100% bonus upp till 1000 kr‎

Bet365

En bettingsida att räkna med som har något för alla.

100% bonus upp till 1000 kr‎