Unibet recension & bonusar

Unibet grundades 1997 och Àr en nyckelspelare, inte bara pÄ den svenska marknaden utan Àven över hela vÀrlden. Med över 10 miljoner aktiva kunder över 100 lÀnder, Àr det en av de mest populÀra bookmakers pÄ nÀtet, och det med god anledning. Unibet Àr en del av Kindred Group, som Àger och driver flera nÀtcasinon, och de innehar svensk spellicens utfÀrdad av Spelinspektionen.

Unibet erbjuder konkurrenskraftiga marknader för varje större sportliga du kan tÀnka dig. Eftersom de Àr ett internationellt företag kan spelare ocksÄ satsa pÄ ett stort antal utlÀndska sportevenemang och marknader. HÀr Àr du inte begrÀnsad av vilket land du bor i, och det finns mycket stor variation i utbudet.

 

Till skillnad frÄn de flesta av de online sportbettingsajter som vi har recenserat har Unibets hemsida inte nÄgra spel. IstÀllet kan spelare klicka pÄ vad de vill satsa pÄ: Sport, Livebetting och Racing. Dessutom erbjuder Unibet gratisbets och spÀnnande kampanjer för spelare som kan öka dina odds att sluta som en vinnare.

InsÀttnings- och uttagsmetoder

Det finns flera sÀkra insÀttningsmetoder som kan anvÀndas för att fÄ pengar till ditt Unibet-konto. De snabbaste insÀttningsmetoderna anvÀnder ditt kredit/betalkort eller PayPal-konto. Andra alternativ inkluderar en online överföring av pengar genom din bank, med en banköverföring. Banköverföringar kan ta upp till tvÄ arbetsdagar, men tillÄter en större insÀttning.

För att göra ett uttag mÄste spelare först identifiera sig pÄ ett antal olika sÀtt, och först efter att dina ID-uppgifter har accepterats kommer ditt uttag att gÄ igenom. Det enda sÀttet att ta ut pengar frÄn ditt Unibet-konto Àr genom ett bankkonto som stÄr i ditt namn.

Att öppna ett konto pÄ Unibet

För att njuta av alla funktioner Unibet har att erbjuda kan du öppna ett gratis konto pÄ bara nÄgra minuter.

Steg 1: Besök https://www.unibet.se/

NÀr du besöker Unibet hemsida, kommer du att mötas av en enkel sidlayout, med allt du behöver lÀngs den övre bannern.

Steg 2: Registrera dig

Klicka pĂ„ den gula “Registrera”-knappen lĂ€ngst upp till höger. Detta tar dig till ett online formulĂ€r för att ange vissa personuppgifter, som namn, e-post, mobilnummer och födelsedatum. Klicka pĂ„ “FortsĂ€tt” för nĂ€sta steg.

Steg 3: LĂ€gg till adress

DÀrefter kommer du att bli ombedd att ange din folkbokförda hemadress och bosÀttningsland. Dessa personuppgifter kommer att anvÀndas för att verifiera ditt ID, vilket du kan göra i ett senare skede och innan du kan ta ut nÄgra vinster.

Steg 4: VÀlj ditt anvÀndarnamn

NÀsta steg krÀver att du anger ett anvÀndarnamn och lösenord. Ditt lösenord ska ha minst 2 typer av tecken (versaler, gemener, siffror och skiljetecken) och mÄste vara minst 8 tecken. Du kan ocksÄ stÀlla in en sÀkerhetsfrÄga om du glömmer ditt lösenord. Klicka pÄ FortsÀtt för att gÄ till slutskedet.

Steg 5: GĂ„ Med Nu

Det sista steget i registreringsprocessen ber dig att acceptera villkoren och bekrĂ€fta att du Ă€r över 18 Ă„r, vilket du behöver vara för att fĂ„ ta del av spel och vadslagning online. Klicka pĂ„ den gula “GĂ„ med”-knappen lĂ€ngst ner och du Ă€r redo att sĂ€tta igĂ„ng.

Göra en satsning pÄ Unibet

Steg 1: Besök och logga in

GĂ„ till Unibets webbplats och logga in. Om du Ă€r ny pĂ„ Unibet kan du registrera dig enkelt med den gula “Registrera”-knappen. Hela processen tar bara nĂ„gra minuter och du kommer vara redo att satsa pĂ„ nolltid.

Steg 2: VĂ€lj din sport

Unibets hemsida Ă€r mycket anvĂ€ndarvĂ€nlig, och allt Ă€r tydligt uppmĂ€rkt och lĂ€tt att navigera. Om du vill titta igenom de tillgĂ€ngliga sportmarknaderna klickar du bara pĂ„ fliken “Sport” i vĂ€nstra hörnet.

En rullgardinsmeny visas till vÀnster. VÀlj bara den du Àr intresserad av och de möjliga matcherna och vadslagningsalternativen visas i huvudsektionen pÄ sidan.

Steg 3: VĂ€lj dina odds

Att göra ditt val kommer att öppna din spelkupong i det nedre högra hörnet.

Ange det belopp du vill satsa. Du kommer ocksĂ„ att se den potentiella avkastningen om din satsning Ă€r korrekt. Om du Ă€r nöjd med vad du ser, klicka bara pĂ„ “LĂ€gg Spel” och du Ă€r klar.

Kundsupport

Unibets hjÀlpcenter erbjuder flera alternativ för spelare som behöver svar pÄ sina problem. Det första att kolla in Àr den omfattande FAQ-sektionen, som Àr uppdelad i olika kategorier för att göra sökningen enklare. Om du inte hittar svaret du behöver kan du skicka ett e-postmeddelande med en uppskattad svarstid pÄ 8 timmar.

Om du behöver ett svar snabbare, du kan antingen starta upp en chattkonversation, eller ringa kundtjÀnsten mellan 09.00-02.00. För alla frÄgor om licenser och regler kan du lÀsa de fullstÀndiga villkoren pÄ Unibets officiella webbplats.

Andra bettingsidor som vi rekommenderar

888 sport

En av de mest pÄlitliga bettingsidorna för svenska spelare.

500% bonus upp till 500 kr‎

William Hill

En av de bÀsta bettingsidorna pÄ den svenska marknaden.

100% bonus upp till 1000 kr‎

10Bet

En av de bÀsta bettingsidorna pÄ den svenska marknaden.

100% bonus upp till 1000 kr‎