Recension av Bet365

 

Bet365 är en av de mest kompletta sportsbettingsajter som vi har recenserat. Det börjar med HTML5-webbplatsen som ger den svenska spelaren odds och marknader utan att behöva hoppa från sida till sida.

Som en internationell bookmaker täcker de ett stort utbud av sporter och dessa kan enkelt väljas i vänstra sidofältet.

Bookmakern har en chattfunktion som är mycket praktisk. Om vi hade några frågor om vårt konto eller en spelfråga, var livechatteamet där för att hjälpa oss direkt. De svarar mycket snabbt.

Registrera dig

Att registrera ett nytt konto är en snabb online process som bara kräver personlig information. Vi uppgav vårt hemland, namn, födelsedatum, e-postadress och adress och sedan var vi tvungna att ange ett användarnamn och lösenord. De har också ett alternativ för säkerhetsnummer du kan använda när du kontaktar Bet365. Detta nummer behövs när du chattar med supportteamet som en verifieringsmetod, vilket kan förhindra att obehöriga kommer åt dina pengar om de av någon anledning skulle kunna logga in som dig. Överst på registreringsformuläret, har de lämnat en kontakta oss-länk i händelse av eventuella frågor som kan dyka upp under processen.

 

Vi kan sammanfatta registreringsprocessen i 3 steg:

 1. Besök bookmakerns webbplats eller mobilapp och välj Gå med nu i det övre högra hörnet.
 2. När ditt konto har skapats, gör du helt enkelt en insättning för att komma igång.
 3. Börja satsa och njut av fördelarna med Bet365.

Recension av Bet365 Toppfunktioner

Enligt vår mening är detta de bästa skälen till att satsa på bet365 i Sverige.

 • Bettingkampanjer: Kampanjer på populära sportevenemang under hela kalenderåret
 • Livestreaming: Titta på sportevenemang live på Bet365. Ditt konto måste antingen ha pengar att satsa, eller så måste du ha gjort en satsning under de senaste 24 timmarna. Du behöver en tillförlitlig bredbandsanslutning och en uppdaterad webbläsare för att kunna streama sändningen utan buffring och hack.
 • Livechat: Chatta med supportteamet för att få hjälp med eventuella problem eller frågor.
 • Snabbkod: För event som är live och bara använder liveodds-satsningar tillhandahåller de ett snabbkodsalternativ för att göra snabbare livebets. Snabbkoden ger en referenskod för varje insats och måste refereras till när du chattar med personalen. Den kan väljas på både mobilappen och webbplatsen på datorn. Men kom ihåg att webbplatsen kräver en mikrofon, så jag rekommenderar bara att du använder det här på mobilappen.
 • Stort utbud av insättningsalternativ: Denna bookmaker är ledande inom insättningsalternativ och erbjuder ett brett utbud av alternativ.
 • Omedelbara uttag: Få omedelbar tillgång till dina vinster. Webbplatsen betalar genast ut dina pengar så fort du begär detta, utan väntetider. Den uttagsmetod du väljer kan dock skapa en väntetid, men detta ligger helt utanför bettingsajtens händer.
 • Mobilapp: Ladda ner mobilappen till din mobila enhet och starta betta på mobilen när du är ute på språng. Appen finns tillgänglig för nedladdning på Apple App Store och Microsoft store för Windows. Det kan också installeras på en Android-telefon via webbplatsen. Appen har en Touch ID-funktion som låter dig logga in med ditt fingeravtryck. Men, den här funktionen är dock endast tillgänglig på utvalda Apple-enheter.

 

Livebetting

Livebetting innebär att sporten spelas under det att du satsar, och alla bets anses vara “live”. Fördelarna med livebetting är att du får bättre odds och kan tjäna mer pengar. Under liveplay kommer oddsen att förändras mer regelbundet. Det betyder att du kan få bättre odds för det förlorande laget om du tror att de kan göra en comeback. Livebetting kan väljas på ett stort utbud av sport, såsom Fotboll, Hästkapplöpning, NBA och mer. Tänk på att varje bookmaker i Sverige måste följa officiella statliga regelverk. Livebetting på mobilen är också tillgänglig via mobilwebbplatsen eller mobilappen.

Livestreaming

Enligt vår mening är en av de bästa anledningarna till att välja denna bookmaker deras livestreamingtjänst. De livestreamar ett stort utbud av fotbollsmatcher runt om i världen och alla NBA-matcher. Andra sporter de streamar inkluderar: Ishockey, Tennis och volleyboll. Så om du älskar att satsa och titta på matchen samtidigt, rekommenderar vi definitivt Bet365. Den enda nackdelen med livestreaming är att videospelaren inte kan visas i helskärm, men det är inte en stor nackdel med tanke på antalet sporter som de täcker.

 

Recension av Mobila webbplatsen och Appen

 • Funktioner: Livestreaming (sport och racing), matchlive (livesportsresultat), ett brett utbud av insättningsalternativ, kampanjer, touch ID-inloggning, push-meddelanden, multi-maker.
 • Tillgänglighet: Apple Store, Android (från mobilwebbplatsen) och Windows.
 • Livestreaming på mobilen: Ja
 • Livebetting på mobilen: Ja

Bet365s mobilapp ger en upplevelse som i mycket liknar webbplatsen och gör mobilbetting enkelt. Vi tycker att startsidan är mycket väl utformad för snabb vadslagning. Det har racing du kan hoppa in i direkt, särskilda kommande sportevenemang och en lista över livespelmarknader, allt tillgängligt på startsidan så att du inte behöver börja leta efter vad du ska satsa på. Menyn till vänster ger enkel tillgång till hela listan över sport som erbjuds. Du kan också hitta de senaste bettingkampanjerna som gäller just nu. Mobilappen uppdateras regelbundet med nya funktioner och med säkerhetsuppdateringar, vilket är en stor fördel.

 

Sammanfattning

Enligt vår åsikt är Bet365 ett av de bästa alternativen i Sverige för livestreaming av ett brett utbud av sport. De ger också det bästa utbudet av insättningsalternativ. Med pågående bettingkampanjer, en väl utformad mobilapp för mobilspel och utmärkt kundsupport, kan det inte gå fel om du väljer Bet365 i vår jämförelse med andra svenska bettingwebbplatser. Lycka till.

 

Unibet

En av de bästa bettingsidorna på den svenska marknaden.

100% bonus upp till 2000 kr‎

888 sport

En av de mest pålitliga bettingsidorna för svenska spelare.

500% bonus upp till 500 kr‎

William Hill

En av de bästa bettingsidorna på den svenska marknaden.

100% bonus upp till 1000 kr‎

10Bet

En av de bästa bettingsidorna på den svenska marknaden.

100% bonus upp till 1000 kr‎